Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Τρόποι Αποστολής


Αποστολή Με Acs Courier

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με Acs Courier. Μια από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες Courier που διαθέτει γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ παράλληλα προσφέρει χαμηλές τιμές εξόδων αποστολής και γρήγορη παράδοση.

Για παραγγελίες άνω των 10kg, υπάρχει δυνατότητα αποστολής μέσω μεταφορικής κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης υπάρχουν ειδικές συμφωνίες μεταφορικών όταν το δέμα υπολογίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία ογκομετρικά.

Για Παραγγελίες άνω των 200 ευρώ και έως 10 κιλά τα Μεταφορικά είναι Δωρεάν, εξαιρούνται πάντοτε οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Επίσης υπάρχουν ειδικές συμφωνίες μεταφορικών όταν το δέμα υπολογίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία ογκομετρικά.

Παραλαβή με BOX NOW

H Box Now ως τρόπος παλαβής στο checkout σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW  Locker κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου.

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

  • Παράλαβε το ό,τι ώρα θες: Τα BOX NOW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο
  • Παράλαβε το γρήγορα: Εντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών 2,60€ (για παραγγελίες έως 20 κιλών ή έως των διαστάσεων M60cm x Π44cm x Y35 cm) και αντικαταβολής 1,30€

Πως λειτουργεί;

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

  • Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας  track.boxnow.gr/  ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Box Now 211- 1005301
  • Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία
  • Παραγγελίες άνω των 20 κιλών ή των διαστάσεων M60cm x Π44cm x Y35 cm εκτελούνται μέσω Μεταφορικής.

Αποστολή με Μεταφορική

Στην περίπτωση που η παραγγελία αφορά ογκώδη ή πολύ βαριά είδη η μεταφορά γίνεται μέσω της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής του πελάτη.

Το κόστος μεταφοράς είναι συνήθως  χαμηλότερο αλλά απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας (2341075589).

Στην αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Τρόποι Πληρωμής


  1. Πληρωμή Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή του δέματος από την Courier.
Έξοδα αντικαταβολής: 2.00€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

Προσοχή: Για αποστολή δεμάτων με μεταφορική εταιρία (και όχι με Courier) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

  1. Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων, οπότε και επιβεβαιώνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το Sferidis Industrial Shop  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Eurobank. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

  1. Πληρωμή Με Τραπεζική Κατάθεση

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το τον αριθμό παραγγελίας ο οποίος βγαίνει αυτόματα από το σύστημα ή το πλήρες ονοματεπώνυμο πού έχει καταχωρηθεί στη παραγγελία.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής. Τα έξοδα των τραπεζικών καταθέσεων από μη συνεργαζόμενες τράπεζες επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

 

Σημαντικό: Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί αν πρωτίστως δεν έχετε κάνει την κατάθεση χρημάτων. Για την επιβεβαίωση της κατάθεσης, στείλτε μας με email στο info@sfairidou.gr  το αποδεικτικό της κατάθεσης, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2341075589, ώστε να προχωρήσουμε με την αποστολή της παραγγελίας σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK

Eurobank  IBAN: GR 4202602160000990200777584

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πειραιώς IBAN: GR 8601715640006564103439755

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR1301103760000037600848404

Τα έξοδα των τραπεζικών καταθέσεων από μη συνεργαζόμενες τράπεζες επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA , MASTERCARD , MAESTRO και VISA ELECTRON.
Συμπληρώστε το σχετικό κουτάκι στη φόρμα της EUROBANK και το ποσόν της παραγγελίας σας επιμερίζεται αυτόματα σε μηνιαίες ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (Με την προϋπόθεση ότι η κάρτας σας υποστηρίζει δόσεις)

 

  1. Πληρωμή Στο Κατάστημα

Επιλέξτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής μόνο αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα.

Πληρώνετε στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

Μενού